Yok lazer ya da ameliyat uygun değil – Prof. Dr. Öztekin OTO

0
Yok lazer ya da ameliyat uygun değil – Prof. Dr. Öztekin OTO

ayak bileklerimde şişmeler var.15 yıldır,dün kü renkli doppler sonucumda sağ safeno femoral hafif venöz yetmezlik 3,5
solda cfv de orta derecede venöz yetmezlik 3,1

fizik tedavi uzmanı çektirdi bu dooplerimi.kalp damar cerahhisine gösterirsin dedi.ne yapmam gerekiyor.Şişliklerim uzun zamandır var,ağrılı. ameliyatlıkmıyım acaba ,beni biraz bilgilendirirmisinz??
yıllardır romatizmadan şüphelendiler fizik tedavisi oldum,,hiç bir tanı koyamadılar.en sonunda venöz çıktı .acaba çok mu ilerlemiş ??

Cevaplayan : Prof. Dr. Öztekin OTO

Yok lazer ya da ameliyat uygun değil

Kaynak : doktorsitesi.com

Kategori: Soru - Cevap