Mpv Düşüklüğü Nedir

Tansiyon düşüklüğü Büyük tansiyon, 11'den aşağı düştüğü zaman tansiyon düşüklüğü vardır. Bu duruma tıp dilinde hipotansiyon denir. Tansiyon, ateşli h..
942 17 862

Merhabalar, böbrek ile ilgili test sonuçlarım aşağıdaki gibidir; İdrar testi sonucu: Dansite:1020, Renk: Sarı, pH: 5.0, Protein: +, Glukoz: +, Blurubi..
412 17 417

Merhaba, oğlumun hematoloji ve seroloji testinde; Mono 0,8 PLT 397 MPV 6,2 Total lgE 211 çıktı. Doktor solumun testi istedi. Bu bir sorun olduğunu mu ..
279 15 768

Merhaba, ben 8 aylık evliyim. Hiçbir şekilde korunmuyoruz fakat hala bir gelişme yok, bebek istiyoruz ama gebelik durumu yok. TSH: 3,092-WBC 6.4 K/uL ..
829 24 114

Kan şekeri düşüklüğü nelere bağlıdır? Pankreas ile bir bağlantısı var mı? Bana pankreas amaliyatı öneriliyor. Siz ne önerirsiniz?Uzm.Dr. Orhan Coşkun ..
990 12 757

Sonuçlarım; Üre:17 (15-50), Krea: 1.0 (0.6-1.2), TP2: 7.0 (6.2-8.1), ALBU: 4.3 (3.5-5.0), SGOT: 24 (8-40), SGPT: 28 (10-40), ALK: 88 (35-125), GGGT: 2..
977 24 894

Merhaba, Lökosit oranım dışındaki diğer oranlar şöyle; WBC: 4.13, RBC: 4.48, HGB: 12.5, HCT: 39.8, MCV: 89, MCH: 27.9, MCHC: 31.3, RDW: 16.6, PLT: 29..
340 22 128

Merhaba, çok üşüyorum ve iştahsızlık problemim var. Herkes kanımın düşük olduğunu söylüyor fakat tahlil sonuçlarım normal. TSH: 1,834, MPV: 11,0, NE: ..
208 12 837

Merhaba, 1 hafta önce bir rahatsızlığımdan dolayı doktora gittim ve kan testi yaptırdım. Test sonuçları; WBC 8 - LYMF 2,2 - MID 1 - GRAN 4,8 – L..
489 20 628

Merhaba, 29 yaşında 9 aylık evli bir bayanım. Anne olmak istediğim için önce bir sorun var mı diye doktora gittim. Bütün kan tahlilleri yapıldı, sonuç..
848 23 199

Göz Doktoru Doç. Dr. Deniz Oral göz kapağı düşüklüğünün nörolojik hastalıkların habercisi olabileceğini belirtti. Uzmanlar göz kapağı düşüklüğünün ..
173 21 665

Gaucher hastalığı nadir, kalıtsal metabolik bir hastalıktır özellikle bazı yağlar (lipitler), özellikle kemik iliği, dalak ve karaciğer içinde glikoli..
977 5 327