Kan Tahlili Hdlc Nedir

Merhaba, doktor kan tahlili ve göğüsten ultrason istedi. Kan tahlili sonucum normal fakat ultrasonda kötü bir şey çıkma ihtimali var mı?Uzm.Dr. Yeşim ..
524 24 846

Merhaba, doktorum kan tahlili ve göğüsten ultrason istedi. Kan tahlilim normal çıktı. Ultrasonda kötü bir şey çıkma ihtimali var mıdır? Bilgilendirirs..
822 14 259

Merhabalar, ben 1 yıllık evliyim ve 1 aydır çocuk planlıyoruz. Son adetim 15/5 tarihinde idi ve henüz adet görmedim. Kan tahlili yaptırdım ve Hcg; 211..
694 14 644

İyi günler, benim sorunum, ilişkiye girmeden önce penisim kalkıyor ama tam ilişkiye gireceğimiz anda inmeye başlıyor. Bunun sebebi ne olabilir? Kan ta..
789 21 885

Merhaba, ben 22 yaşındayım ve koltuk altımdaki ağrı için genel cerraha muayene oldum. Göğüsten dolayı ağrı olabilir ultrason ve kan tahlili istedi. Ka..
743 23 768

Merhabalar, kan şekeri problemim sebebiyle özel bir hastanenin dahiliye bölümüne gittim. Açlık kan tahlili ve şeker yükleme testi yapıldı ve bu testte..
551 9 233

Merhaba, eşim yaklaşık 6 ay önce kürtaj oldu (bebek gelişmemiş, daha da geriliyor dendi). Sağlık ocağında idrar tahlili yaptırmış ve hamile olduğunu s..
488 9 796

Merhaba değerli hocam, kan tahlili yaptırdım ve tahlillerde şu değerler referans aralığının dışında idi: mch 32.9 pg (27-31.2 normal değeri) mchc 36.3..
289 5 373

Merhaba, adet tarihim 1 mayıstı. 2 mayısta test yaptım, silik çizgi çıktı. Birkaç gün sonra tekrar yaptım, renk daha koyuydu. Dün idrar tahlili yaptır..
621 14 325

İyi günler, bu gün kan tahlili yaptırdım. Sgpt değeri 55 çıktı. Bu değer normal mi? Ayrıca bunun anlamı nedir?Uzm.Dr. Orhan Coşkun Cevabı: ..
167 18 678

Merhaba hocam 25 yaşındayım ve kilo alamama gibi bir problemim var. 1.76 boyum var ve kilom 60 ne yapmam gerekiyor artık bünyem kendini taşıyamıyor ço..
198 5 587

Merhaba, MR sonucumu ve kan tahlili sonucumu aşağıda size yazıyorum. Sonuçlara bakılınca değerlerim normal gibi ama bir de siz değerlendirir misiniz? ..
987 24 147