Doktor Tv Banner

İdrar Testi Sonuçları Ph Degeri

İdrar Testimin Sonuçları Normal midir?

İdrar testi yaptırdım; 2-3 eritrosit, 10-15 epitel görüldü. Normal midir? Teşekkür ederim.Op.Dr. Rıza Özdemir Cevabı: ..
914 7 119
Hormon Testi Sonuçlarım Normal mi?

Merhaba hocam, adet düzensizliğim var. Hormon testi sonucu, total testesteron değerim 0,26, Frt 4 değeri 0,64, Tsh değeri 2,68, Fsh 3,72 ve lh 5,10 çı..
865 11 221
İdrar Testi Gebelik Konusunda Ne Kadar Güvenli?

Merhabalar, benim adetim düzensizdi. 4 aydır doktora gidiyorum ve düzene girmişti. Ancak bu ay 12 gün gecikti. Bugün idrar testi yapıldı, gebelik yok ..
158 18 598
32,9 Ferritin Değeri Normal mi? Neyi İfade Ediyor?

Merhaba, 13 aylık erkek bir bebeğimiz var. Anne sütü almaya devam ediyor. 4 aylıkken kan testi yaptırmıştık. HGB oranı 10,3 çıkmıştı. Doktorumuz kan i..
744 26 273
İdrar Testi Sonuçlarının Yanlış Olma Olasılığı Var mıdır?

Merhaba, ben hamile olduğumdan şüpheleniyordum. İdrar testi yaptım, sonuç negatif çıktı, fakat aklımı karıştırdılar. HCG-BETA testi yaptım, sonuç:<..
170 5 393
Evde Gebelik Testi Silik, İdrar Testi Negatif Çıktı. Hamile miyim?

Merhaba, 12-13 Ocak’ta adet olmuştum. 08 Şubat’ta evde, farklı saatlerde 2 defa hamilelik testi yaptım. İkisinde de ikinci çizgi silik çık..
478 21 403
Sonuçlar kötü ya da iyi diye değerlendirilemez. - Doç. Dr. Nuri  HAKSEVER

mrb hocam doktorum testeron testi istemişti total testeron 228.88 normal değeri 229 786 yazıyor serbest testeron ise 4.85 normal değeri 4.5 42 pr..
865 21 166
IgE Testi Sonuçları Normal mi?

Merhaba, annemin IgE testinde çıkan sonuçları şu şekilde çıktı. Total 0,90. Normal Değerler 0,6-1,65, TSH 1,24. Normal Değerler 0,25-5,0. Sizce herhan..
490 19 167
Alerji Testi Sonuçlarıma Göre Verilen İlaç Yeterli midir?

Merhaba ben alerji testi yaptırdım. Ige:139,7 referans değeri: 0-100 tsh: 0,948 referans değeri:0,27-4,20. Verilen ilaç kestine 10mg. Benim sizlere so..
967 15 221
Gebelikte Şeker Yükleme Testinde 151 Değeri Yüksek midir?

Gebelikte 50 mg şeker yüklemesi sonucu; 151 değeri fazlamıdır? 7 ayını doldurmuş bir bebeğin ortalama ağırlığı ne kadardır? Teşekkür ederim.Op.Dr. Şük..
671 12 824
Topuk Tarama Testi Neden Yapılır?

Merhaba.13 günlük bebeğim var. Topuk tarama testinde aşağıdaki değerler çıktı. Bizden 2. testi yaptırmamız istendi. Bu değerlerle ilgili bilgi verir m..
409 10 153
Gebelik testi nedir, nasıl yapılır?

Gebelik Testi Embryo transferinden 12 gün sonra hasta gebelik testi için yeniden kliniğe çağırılır. Burada ilk önce idrarda daha sonra ise kanda gebel..
438 7 429
Hormon Testi Sonucuma Göre Hamile Kalabilir miyim?

Merhaba hocam, AMH hormon sonucum 4,55. Bu sonuç normal mi acaba? Bu sonuca göre hamile kalabilir miyim?Op.Dr. Seval Taşdemir Cevabı: ..
573 7 141
Fazla Kilolarım Doğum Yapmama Engel Olur mu?

Merhaba, 25 günde adet gören biriyim. Adetim 5 gün geçti. İdrar testi yaptırdım ve negatif çıktı. 3 gün sonra tekrar denedim, sonuç çıkmadı. 15. gün d..
261 23 124
Hepatit B İle İlgili Rahatsızlığım Olup Olmadığı, Kan Testiyle Anlaşılır mı?

Merhaba, 1 hafta önce bir rahatsızlığımdan dolayı doktora gittim ve kan testi yaptırdım. Test sonuçları; WBC 8 - LYMF 2,2 - MID 1 - GRAN 4,8 – L..
451 24 191