Doktor Tv Banner

Fsh Hormonu Normal Değeri Kaç Olmalı

Sonuçlar kötü ya da iyi diye değerlendirilemez. - Doç. Dr. Nuri  HAKSEVER

mrb hocam doktorum testeron testi istemişti total testeron 228.88 normal değeri 229 786 yazıyor serbest testeron ise 4.85 normal değeri 4.5 42 pr..
517 20 859
Yaptırmış Olduğum Kan Tahlili Sonuçlarım Normal mi?

Merhaba değerli hocam, kan tahlili yaptırdım ve tahlillerde şu değerler referans aralığının dışında idi: mch 32.9 pg (27-31.2 normal değeri) mchc 36.3..
624 10 468
17 Yaşında 1,65 cm Boyundayım, Kilom Kaç Olmalı?

Boyum 1.65, yaş 17. Normal kilom sizce ne olmalı?Diyetisyen Sema Börekci Cevabı: 60-65 kg arası olmalı.Kaynak: Hastan..
931 7 602
Hormon Testi Sonuçlarım Normal mi?

Merhaba hocam, adet düzensizliğim var. Hormon testi sonucu, total testesteron değerim 0,26, Frt 4 değeri 0,64, Tsh değeri 2,68, Fsh 3,72 ve lh 5,10 çı..
275 20 669
32,9 Ferritin Değeri Normal mi? Neyi İfade Ediyor?

Merhaba, 13 aylık erkek bir bebeğimiz var. Anne sütü almaya devam ediyor. 4 aylıkken kan testi yaptırmıştık. HGB oranı 10,3 çıkmıştı. Doktorumuz kan i..
363 10 281
Tiroid Hormonu Test Sonuçlarıma Göre İyotlu Tuz mu Kullanmalıyım, İyotsuz mu?

Merhaba, ben 4 haftalık hamileyim. 1 gün tam, 1 gün yarım Levotiron kullanıyorum. Hamileliğimin 1. ayındaki troid hormonu test sonucum; Free T3 2,68 P..
646 12 818
Fsh Değeri Düştüğünde Tüp Bebek Yapılabilir mi?

Merhaba doktor hanım, kardeşime yumurtalıkların gelişmiyor dediler. Fsh değeri 33, yüksek çıkıyor. Doktor, folüküllerin içinde ufak ta olsa bir kaç yu..
540 26 588
Menopoza Giriyorum. Tüp Bebek Yapılabilir mi?

Sayın doktor, 36 yaşındayım, doğum yapmadım. Menopoza giriyorum. 8 ay önce, 3 ay hastalanmadım. Fsh değeri 45’ti. 3 ay düzenleyici kulandım, 7 a..
885 4 231
Kan Tahlilimde CK Değeri Çok Yüksek Çıkmış, Bu Neden Kaynaklanabilir?

Merhabalar hocam. Yaptırmış olduğum kan tahlilinde kreatinkinaz (ck) değeri 172 den küçük olması gerekirken 348 çıktı. Bu ne anlama geliyor? Vücudumda..
905 13 225
Hormon Testi Sonucuma Göre Hamile Kalabilir miyim?

Merhaba hocam, AMH hormon sonucum 4,55. Bu sonuç normal mi acaba? Bu sonuca göre hamile kalabilir miyim?Op.Dr. Seval Taşdemir Cevabı: ..
587 4 585
Growth hormone-releasing factor (GHRF, GHRH), Büyüme hormonu salgılatıcı hormon

Büyüme hormonu salgılatıcı hormon hipotalamusta üretilen bir hormondur. Büyüme hormonu salgılatıcı hormon temel işlevi kana büyüme hormonu üretmek ve ..
727 14 344
Demir Eksikliği Tedavisi Görmüştüm, Şimdiki Hemoglobin Değerime Göre İlaç Kullanmalı mıyım?

Merhabalar. 26 yaşında bir bayanım. Birkaç yıl önce demir eksikliği tedavisi görmüştüm. Rutin yaptırdığım hemogramda 13.08.2009 tarihi itibariyle hemo..
688 4 565
Bebeğimize Hipotriodi Tanısı Konuldu, Nasıl Bir Tedavi Uygulanabilir?

Merhaba; 45 günlük bebeğimize hipotiroid tanısı konuldu araştırma hastanesine götürdük. Henüz tedaviye başlanmadı. Tsh değeri 5-20 arası değişiyor ben..
240 26 695
Hamile Eşimin Tsh Değeri Normal mi?

Merhabalar hocam eşim 13 haftalık hamile. Yapılan kan tahlili sonucunda troid fonksiyonu (serbest t3) oranı 2,4 çıktı. Bu normal bir sonuç mu? Çok teş..
773 6 455
Paratiroid hormonu

Paratiroid hormon paratiroid bezleri tarafından salgılanan ve kan ve kemiklerin içinde kalsiyum düzeylerinin en önemli düzenleyicisidir . Paratiroid ..
535 12 690