Doktor Tv Banner

Ferritin Yüksekliği Bitkisel Tedavi

Sonuçlarıma Göre Anemi Olabilir miyim?

Merhaba, Demir: 56 (37-145), Demir Bağlama Kapasitesi: 248 (100-370), Ferritin: 5,13 (13-150). Tetkik sonucumu açıklayabilir misiniz?Uzm.Dr. Faruk Akç..
300 6 461
Üşüme, Halsizlik, Yorgunluk, Dalgınlık İçin Ne Yapmam Gerekiyor?

Merhaba, aşırı üşüme, halsizlik, yorgunluk, dalgınlık gibi sorunlar yaşıyorum. Zaman zaman beynimin uyuştuğunu hissediyorum. Ferritin değerim; 5,13 (1..
945 26 361
Yapılan Tahlillerde Ferritin Düşük Çıktı. İlaç Tedavisiyle Bu Sorun Çözülür mü?

Merhabalar, Ferritin'im düşüktü, tekrar tahlil yaptırdım. Bu tahlilde dikkatimi çeken;  6,83 çıkmış olması. İlk tahlilimde 5,51 çıkmıştı. Doktoru..
448 16 823
Ferritin Düzeyinde 2 Ay İçinde 4,8’lik Artış Normal mi? Ne Yapmalıyım?

Merhaba, 2 ay önce test yaptırdım. Ferritin 3,6’ydı. Şimdi tekrar yaptırdım ve 8,4 çıktı. Bu 2 ay içinde demir ilacı kullandım. 2 ayda 4,8&rsquo..
751 15 194
Vücudumda Demir Olduğu Halde, Demir Deposu Niye Boş Görünüyor?

Demirim 106 fakat ferritin 5,7. Vücutta demir olduğu halde demir deposu niye boş gözüküyor teşekkürler.Uzm.Dr. Orhan Coşkun Cevabı: ..
572 19 138
Demir İlacı Kullanmama Rağmen, Ferritin Seviyesi Yükselmedi. Ne Yapmam Gerekiyor?

Merhabalar, kaşıntı şikayeti ile hastaneye gittim. Benden kan, idrar, gaita tahlili ve ultrason istendi. Gaita, idrar ve ultrason temiz çıktı, ancak k..
827 8 465
Ablam Talasemi Taşıyıcısı ve Benimde Ferritin Değerimde Düşüklük Var. Ne Yapabilirim?

Merhaba. Benim kan testlerim sonucunda ferritin sonucum 5.21 çıkmış. 15 gündür roaccutane adlı akne ilacı kullanıyorum. Ablamda talasemi taşıyıcısı. B..
432 26 857
Aşırı Halsizliğim Var, Ferritin Değerime Göre Sorun Ne Olabilir?

Tahlil sonucum; ferritin 10,4. Aşırı yorgunluk halsizliğim var.Uzm.Dr. Orhan Coşkun Cevabı: Siz sadece ferritin değeri..
930 8 880
Ferritin Değerim 394,40ng/ml, Sizce Bu Çok Önemli Bir Değer mi?

Merhaba ben 48 yaşındayım. Mide ca sı tedavisi görüyorum. Tahlil yaptırdım. Ferritin 394,40 ng/ml çıktı. Sizce bu çok önemlidir, ne anlama geliyor? Şi..
669 10 525
Ferritin Değerimin Çok Düşük, Anti TG Değerimin Çok Yüksek Olmasının Sebebi Ne Olabilir?

Yapılan hormon testinde Serbest T4: 0.729 ng/dl, TSH: 13.01 uıu/ml, PTH: 82.61 pg/ml, Ferritin: 4.59 ng/ml, ANTİ-TG: 3379 ıu/ml, B12: 380.2 pg/ml, Fol..
643 25 718
Düşük Ferritin Seviyesi Ne Gibi Sıkıntılar Yaratır? Ne Yapılması Gerekir?

Merhaba, nefes almakta zorlandığım için, guatrdan şüphelenip, tahliller yaptırdım. Hormon seviyelerim normal, ama Ferritin 7,7 seviyede. Ne yapmamı ön..
546 6 819
32,9 Ferritin Değeri Normal mi? Neyi İfade Ediyor?

Merhaba, 13 aylık erkek bir bebeğimiz var. Anne sütü almaya devam ediyor. 4 aylıkken kan testi yaptırmıştık. HGB oranı 10,3 çıkmıştı. Doktorumuz kan i..
933 4 803
Tansiyon Yüksekliği

Tansiyon yüksekliği Büyük tansiyonun kişinin yaşına göre yüksek olmasına halk arasında tansiyon yüksekliği, tıp dilinde ise hipertansiyon denir. Bir ..
374 13 430
Annemde Guatr Var. Yapılan Tahlilde Yüksek ve Düşük Çıkan Sonuçlar Bundan Kaynaklanıyor Olabilir mi?

Merhaba, annemde guatr var ve kan tahlili yaptırdı. Yüksek ve düşük çıkan sonuçlar oldu. Bunları aşağıda belirtiyorum, bana bilgi verirseniz sevinirim..
297 6 841
Vücutta Ferritin Değeri Düşük Olması Neden Kaynaklanır, Ne Gibi Sorunlar Yaratır?

Merhabalar. 2 yaşında bir oğlum var. Yaptırdığım tahlilde ferritin düzeyi 11 ng/ml çıkmıştır. Bu normal midir, neden kaynaklanır, ne yapmam gerekiyor?..
404 17 576